ZOEKEN

Kumasol

de kunststof kozijnen specialist uit Etten-Leur

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze zekerheden of onze producten weten? Neem contact op via 076- 503 28 00, wij helpen u graag!

Kumasol: kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid en comfort...

Over de kwaliteit en service kunnen we kort zijn, die is bij Kumasol top! De hoge kwaliteit is gebaseerd op ervaring van onze mensen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de precieze bewerking bij Weru door middel van computergestuurde techniek. Strenge kwaliteitseisen staan garant voor langdurig functioneren. Kumasol geeft niet voor niets volledige garantie!

Weru Kunststof Kozijnen zijn alleen verkrijgbaar bij een gespecialiseerde dealer die met zorg is geselecteerd. De criteria voor deze selectie bestaan uit vakkundigheid, betrouwbaarheid, service en garantie. Kumasol BV is zo'n speciaal door WERU geselecteerde dealer, die aan al deze eisen voldoet en zich daarmee profileert als een gesprekspartner die u voorziet van uitstekende adviezen.

Als uw woning of bedrijfspand is voorzien van Weru producten betekent dit dat uw woning of kantoor optimaal kunt beveiligen. De veiligheidsmogelijkheden zijn legio. Voor elke situatie geeft Kumasol een advies op maat.

Ramen en deuren van Weru voldoen aan de hoogste milieu-eisen. Dat begint al bij de keuze en bewuste inbreng van de grondstoffen in de fabriek. Kunststof zelf is een bijzonder milieuvriendelijk, bijna 100% recyclebaar materiaal. Er is al veel bereikt en in de Weru-fabrieken wordt constant aan verder verbetering gewerkt. Daarom is Kumasol er trots op met deze materialen te kunnen werken. De aanschaf van kunststof ramen en deuren van Weru, welke worden ingebouwd door een erkende dealer zoals Kumasol, betekent investeren in veiligheid, verfraaiing van uw woning, optimale warmte-, koude- en geluidsisolatie en vooral wooncomfort.Bezoek onze showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Heerhugowaard en Zaandam. Wij vertellen u graag alles over onze gevelbekledingen, laten u de mogelijkheden zien en geven advies op maat!

Maak direct een afspraak!

Team met vakmensen!

Het team van Kumasol staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.