ZOEKEN

Kumasol

Optimale service

Wij maken onze beloftes waar!

Meer over onze zekerheden of onze producten weten? Neem contact op via 076- 503 28 00, wij helpen u graag!

WERU PARTNER GARANT – Het uitgebreide garantieplan

Weru, marktleider in kunststof ramen en deuren, biedt u het uitgebreide garantieplan Weru Partner Garant. Naast de zekerheid van een groot merk kunt u zich terecht ‘geborgen voelen’ met deze extra service.

Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw kozijnen. Van de kwaliteit en vakmanschap bij onze exclusief geselecteerde en geschoolde Weru-vakbedrijven zijn wij overtuigd. Met Weru Partner Garant krijgt u dit nu ‘zwart op wit’ !


Wat is Weru Partner Garant?

Naast de normale productgarantie van Weru en de garantie op de montage door het Weru-vakbedrijf heeft u met Weru Partner Garant de zekerheid dat Weru u terzijde staat indien het vakbedrijf niet meer aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen (bijvoorbeeld bij een faillissement). Weru neemt in dat geval de verantwoordelijkheden voor de gemonteerde Weru-producten over.*

* Informeer bij Kumasol naar de voorwaarden voor het Weru Partner Garant.

Hoe krijg ik de zekerheid van Weru Partner Garant?

Nadat de kozijnen bij u zijn gemonteerd en opgeleverd, vraagt u speciale WPG aanvraagformulier aan bij uw vakbedrijf. Hierop zijn door hen de benodigde gegevens ingevuld, bij ondertekening gaat u akkoord met de oplevering van de kozijnen en de voorwaarden van Weru Partner Garant. Weru Nederland B.V. maakt aan de hand hiervan uw persoonlijke certificaat en stuurt dit direct aan u toe.

Reacties van klanten

Wij vinden het belangrijk dat klanten volledig tevreden zijn en vragen ook naar hun mening over ons bedrijf en de service.


Bekijk hier de reacties

Team met vakmensen!

Het team van Kumasol staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Duitse topkwaliteit

  • Duits topmerk met een persoonlijke invulling
  • Vooruitstrevende en bewezen techniek
  • Al 50 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen